“ priveste prin ochii mei ”

Fereastra de Cultura

Carte vs. Film – De ce cartea bate filmul si este mult mai importanta in viata.

fereastra de cultura foto by Horatiu Linca - fotograf

#DiverseAlteAlea #ArtaStradala #PeisajUrban

Fereastra de Cultura
Carte vs. Film – De ce cartea bate filmul si este mult mai importanta in viata.

Pro Carte: Cartea iti dezvolta imaginatia. De ce? Este foarte simplu. In timp ce citesti o carte, imaginatia ta incepe sa creeze si sa umple personajele si actiunea cartii (asta daca nu citesti cartea de bucate, dar si acolo imaginatia si talentul tau conteaza) si se suprapune peste imaginatia scriitorului, in timp ce la film vezi imaginatia regizorului.

Pro Carte: Cartea este mai cool. De ce? Sa citesti o carte la terasa sau in mijloacele de transport in comun este clar muuult mai cool si mai elitist decat sa te uiti la un film pe telefon.

Pro Film: Filmul este mai comod. De ce? Dureaza mult mai putin si poti sa-l vezi oriunde, oricand si pe orice smartphone aproape.

Pro Film: Filmul este mult mai palpitant decat o carte. De ce? In 90 de minute de film poti sa treci prin toate starile emotionale cu o amplitudine mult mai mare decat atunci cand citesti o carte. Nu?

Pro Film: La film vezi. Vezi locuri, oameni, evenimente… Intr-un cuvant VEZI. La carte doar iti imaginezi.

Si cu toate ca filmul pare ca bate cartea, cum in viata reala filmul nu tine de cald asa cum tine cartea, castiga cartea. :P

Horatiu Linca | Blog cu Vechi si Noi

nu uita!
Pentru Imagini Realizate Cu Drag, Contacteaza-ma!
productie si creatie foto/video/grafica
advertising business corporate presa fashion beauty eveniment
bucuresti romania uniunea europeana (ue) sau oriunde in lume
:)

+4 0723.642.373 | contact@horatiulinca.ro

[Contract si Factura]

#bucurestiorasulculturii #orasulculturii #fotobucuresti #imaginibucuresti #bucurestiulinimagini #cultura #cartedearta #artastradala #culturadestrada #culturaurbana #culturaorasului #culturastradala #fotografdestrada #fotografdeoras #fotogrfurban #fotografdetara #fotografiestradala #fotografiedestrada #fotografieurbana #imaginioras #imaginideoras #imaginiurbane #fotografiideoras #fotografiiurbane #orasulinimagini #tarainimagini #foto #fotografie #fotografii #fotografieartistica #fotografiedepresa #fotografiedecoperta #fotografiederevista #fotograf #fotografprofesionist #fotografprofesionistbucuresti #fotografbucuresti #fotografromania #echipafoto #video #film #tv #cameraman #regizor #producator #echipavideo #echipafilm #echipafilmare #echipatv #echipaproductie #echipadeproductie #echipacreatie #echipadecreatie #echipadetransmisiuni #filmdeprezentare #filmedeprezentare #fotografiideprezentare #productiesicreatie #productiesicreatiemedia #productiesicreatiefoto #productiesicreatievideo #productiesicreatietv #productiesicreatiefilm #creatiefoto #creatievideo #creatiemultimediamedia #productiefilm #productiemultimediamedia #videoprezentare #business #corporate #presa #revista #reviste #multimedia #show #socialmedia #retelesociale #web #facebook #instagram #twitter #reddit #tiktoc #personal #afis #catalog #flyer #atmosfera #apus #poveste #vara #primavara #toamna #iarna #ploaie #ninsoare #oras #urban #orasurban #strada #peisajurban #viatapestrada #viatadeoras #viatalaoras #plimbare #bucuresti #romania #street #streetart #streetphoto #streetphotography #amfostacolo #amintiri #vacanta #calatorii #travel #travelandliving